torsdag 17. desember 2009

Klimafrekkhetens nådegave

I årene etter mordet på president John F. Kennedy vokste det fram en "miljøbevegelse" som krevde at folk skulle betale ikke bare for forurensning, men for at temperaturen på jorda forandrer seg. Frekkheten kjenner som kjent ingen grenser, og på 1970-tallet var det trenden "Global Cooling" som gjaldt. Som Newsweek skrev i 1975:
There are ominous signs that the Earth’s weather patterns have begun to change dramatically and that these changes may portend a drastic decline in food production – with serious political implications for just about every nation on Earth ... To scientists, these seemingly disparate incidents represent the advance signs of fundamental changes in the world’s weather...
http://www.denisdutton.com/cooling_world.htm
Den gang som nå skyldte man på været og klimaet. "Klimatologer og Forskere", aktivister og media gikk i bresjen for å skape en opinion og presse menneskeheten og politikerne.


Så ble det varmere og folks minne er kort. Den samme horden av dristige aktister med frekkhetens nådegave fikk raskt med seg forskerne og politikerne på den nye trenden. Meningen ble snudd 180 grader. Nå var krisen "Global Warming", og de samme aktivistene flyttet inn i FN og forskningsmidlene flommet!

Men så får man igjen en overraskelse: temperaturen slutter å stige. Man må gjøre noe drastisk! Slagordet, selve problemstillingen endres igjen, denne gang til det universelle "Climate Change". Og Politikerne er begjærlig med, de synes det er en genistrek, for de er så uhyre smarte. De vil ha inntekter og sikre sine maktposisjoner enten temperaturen går opp eller ned.
Sitert fra: Klimafrekkhetens nådegave

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar