søndag 13. desember 2009

Kommunismen

Med denne klimakrisen vokser det seg fram en sterk regulerende stat som krever økte skatter. Alle som jobber i det offentlige øsnsker seg økte skatter, for disse økte skattene kan man gjøre offentlige organisasjoner enda mere topptunge(flere ledere med gode lønns og pensjonsordninger). Jo større offentlig sektor blir, jo flere ønsker seg Jens som leder og deretter økte skatter. Offentlige ansatte(kommunister) er altså de grådigste av dem alle, de har et mål for øyet, og det er å stjele penger fra folket for å sikre sin jobb, og i mange tilfelle øke sin egen lønn. Derfor stemmer de rødgrønt. Ironisk nok sier de at penger ikke betyr noe......


Når vi ser tilbake til DDR, så er det fremdeles en liten del som savner DDR tiden, dette var de som jobbet i det offentlige og som hadde makt, innflytelse og godt betalt. I dag må de jobbe for føden, det slapp de å gjøre i de gamle dager, da de bare satt inne på et kontor og lekte diktator.

Offentlig sktor må gjøres mindre, det er direkte skadelig at offentlig sektor vokser, det er du og jeg som til slutt taper når kommunistene infiltrerer samfunnet vårt. Det er du og jeg som gjør jobben som ender opp som slaver. Klasseløst samfunn er bare en latterlig liten spøk, da sosialistene jobber for at det offentlige skal bli eliten.
Sitert fra: Søndagens Tale (Friheten står for fall)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar