tirsdag 5. januar 2010

Nrk

Under mottoet "gjentas en påstand lenge nok, blir det en sannhet", benytter nå NRK korte men hyppige reklame-jingler for egne programmer som effektive indoktrineringsmetoder av opinionen. Hvem husker vel ikke reklamen for valgsendingene på NRK hvor Jens skriker ut: "Jeg tør ikke slå på radioen lenger, for hver gang jeg gjør det, så bruker FrP en milliard kroner". Ingen tvil om at denne stadig gjentagende raljeringen forsterket inntrykket av FrP som et uansvarlig parti, og hadde innvirkning på valgresultatet. Fasiten fikk vi imidlertid i statsbudsjettet like etter valget. Det ble vedtatt å bruke mer enn FrP noen gang har foreslått å bruke.


Nå for tiden er det homopropaganda som står på agendaen. Ikke et vondt ord om de som spiller på samme lag, men NRK gjør det de kan for å skape et inntrykk av at det er vanligere enn det det egentlig er. I reklamen for et program om livet i distriktene er den eneste replikken vi får høre fra en tenåringsjente som sier "Faren min er homo så...".
Sitert fra: Propaganda forkledd som egenreklame på NRK
(Bilde: luce_beaulieu)

1 kommentar:

  1. Denne propagandaen er helt i tråd med den manipuleringen av folket vi har sett de siste 5 årene med den sosialistiske, uansvarlige regjeringen med SV som pådriver der moral iflg det partiet bør ligge under pari.

    SvarSlett