lørdag 26. september 2009

Foreldres ansvar

Jeg er far til 3 små jenter og er bekymret for fremtid. Hvis det skulle skje noe med de vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.Men hva er det som gjør at dagens regjering får fortsette etter alt som har skjedd er meg en gåte.
Politi og politikere skremmer meg,og dette er ikke bare min oppfatning,de er ikke tilstede og er underlagt alt annet enn politikk,dette er ute av kontroll.
Skal vanlige folk begynne og svare med hevn og mobb eller leie profesjonelle for og lage egne lover og dommer.
Sitert fra: Jeg er far til 3 små jenter og er bekymret for fremtid

3 kommentarer:

 1. Her er mitt svar til denne faren: "Hvis du vil endre dette samfunnet må du selv delta. Allerede fra ungene begynner i barnehage eller skole. Sørg for at du tar lederrollen i foreldregruppa og hold møter. Det er nok av foreldre som etterlyser kontroll. Husk at så lenge du tier så godtar du systemet. Finn ut hva de lærer ungene dine. Eksvis om at homofili er normalt. Eller hvordan islam berører dere alle i det daglige på skolen evt at julefeiringen blir tatt av programmet, at ungene dine gradvis tar etter de muslimske ungene. Husk at norsk kultur er på vei til å bli utvannet. At kristendommen er utvannet og at så lenge du ikke kjemper mot dette så graver du din og barnas grav.

  Det som ikke var så viktig å følge med på tidligere er nå noe du må bruke langt mer tid på å studere i tiden fremover.

  SvarSlett
 2. Noen fine poenger her, syns jeg. Viktig å huske på det at et barns læring er foreldrenes ansvar. Foreldrene kan benytte skoler i privat eller statlig regi for å hjelpe seg med undervisningen, men ansvaret forblir jo hos foreldrene.

  I Norge er der jo ikke skoleplikt. Undervisningsplikt, ja, men ikke skoleplikt. Å sende barnet til privat eller statlig skole er noe foreldrene kan velge å gjøre eller ikke gjøre, utifra egne vurderinger om hva som best tjener barnets læring.

  SvarSlett
 3. § 2-1. Rett og plikt til grunnskoleopplæring

  Barn og unge har plikt til grunnskoleopplæring, og rett til ein offentleg grunnskoleopplæring i samsvar med denne lova og tilhøyrande forskrifter. Plikten kan ivaretakast gjennom offentleg grunnskoleopplæring eller gjennom anna, tilsvarande opplæring.

  Her regner jeg med at foreldrene etterhvert vil forholde seg til siste del av dette avsnittet "anna tilsvarende opplæring" hvis de ønsker kontroll over barnas utvikling.

  Hadde jeg hatt barn idag og visst det jeg vet men ikke visste dengang så hadde jeg ikke sendt mine barn i offentlig skole!

  SvarSlett